Hjem - Lions Skanderborg Slot

SmukFest

God mad – og nok af det – på Smukfest.

Det har vi sørget for i mange år, da vi blandt andet sælger de efterhånden berømte løvebrød  -  mange festivalkunder fortæller os hvert år, at man ikke har været på Smukfest, hvis man ikke har spist mindst ét løvebrød!

Som en sjov historie kan vi fortælle, at vi i et enkelt tilfælde lavede vi et ”madpakke-løvebrød”, som en ung mand skulle have med hjem til sin syge kæreste i København. Betingelsen for at han fik lov til at tage alene på festival var, at han skulle tage et løvebrød med hjem til hende!

Udover løvebrød har vi sidste år udvidet sortimentet til også at omfatte taco-skaller - og det tog kunderne heldigvis godt imod :-)

Her ses Løvehulen - lige inden festivalstart.

Al overskud i boden går som altid ubeskåret til almennyttig hjælp.

Vil du se, hvad Lions Club Skanderborg Slot blandt meget andet har støttet, kan du bruge dette link.